Houders van cryptografische producten in het Verenigd Koninkrijk kunnen geen winst storten bij banken.

Written by on 11. Januar 2021 in Bitcoin

In de afgelopen maanden heeft Bitcoin zich tot alle tijden verzameld, maar iedereen die winst wil maken kan problemen hebben met contant geld bij de banken. Dit komt omdat sommige banken weigeren om geld over te maken van de Bitcoin-beurzen.

HSBC, een van de grootste banken ter wereld, verwerkt geen betalingen in de cryptische bibliotheek en staat niet toe dat klanten overschrijvingen doen vanuit hun digitale portemonnee. Terwijl andere toonaangevende banken overschrijvingen van digitale portemonnees naar betaalrekeningen accepteren, kunnen veel Bitcoin-houders hun creditcards niet gebruiken om Bitcoins te kopen of te verkopen.

Waarom banken Aarzelend zijn

Nu de prijs van de bitcoin deze week sterk is gestegen met meer dan $40.000 na de stijging van 300% vorig jaar, kan dit de eerste keer zijn dat veel mensen hebben besloten om hun winst uit te betalen.

Om heimelijke valuta te kopen, moet u een beurs zoals Coinbase gebruiken om een rekening te openen. Als u eenmaal geld op uw rekening heeft gestort via een bankoverschrijving of debet- of creditcard, kunt u Bitcoin kopen en verkopen. Banken die digitale portemonnee-overschrijvingen accepteren, vragen gebruikers om Bitcoin om te zetten in fiatvaluta zoals pond sterling, euro of dollar in contanten.

Aangezien sommige banken aarzelen om bankoverschrijvingen te accepteren, bestaat het risico dat hun winsten op het platform blijven staan en nutteloos worden totdat ze een bedrijf vinden dat dit doet. Deskundigen adviseren u om uw bank om advies te vragen voordat u in Bitcoin of een andere verborgen valuta investeert.

Het probleem van het witwassen van geld ligt aan de basis van het scepticisme van Bitcoin. De aard van cryptofrenie maakt het moeilijk om de herkomst van het geld te achterhalen, zodat velen denken dat het een ideale manier is om de activiteiten van criminelen in de doofpot te stoppen.

Bitcoin-handel vereenvoudigd door de jaren heen

In zekere zin onderstreept de pandemie de noodzaak van duurzame investeringsmogelijkheden op de markt tot 2021. Wat begon als een zoektocht naar rentevoeten boven de inflatie is een diepere behoefte aan groei en veiligheid geworden. Vandaag de dag zijn mensen op zoek naar mogelijkheden om te diversifiëren naar alternatieve beleggingen, en cryptografische valuta’s bieden alles van veilige garanties tot veiligheidsbescherming tot valutahandel.

Adrian Lowcock van het Will Owen-investeringsplatform zei dat de Bitcoin-handel in de loop der jaren gemakkelijker is geworden omdat de meeste beurzen hun processen hebben verbeterd sinds de laatste valuta-inval drie jaar geleden.

Hij waarschuwde echter dat het vaak afhangt van het platform waarop je de verborgen valuta koopt en hoe je deze koopt, of het nu gemakkelijk te verkopen is of niet. In tegenstelling tot contant geld kan Bitcoin niet veel transacties verwerken, wat een alternatief voor contant geld moet zijn.

Munt Corner’s Danny Scott zei dat ze het niet moeilijk maken voor hun klanten om hun Bitcoins een tijdje te liquideren. Banken zijn comfortabeler met Bitcoin zolang de bron van het geld accuraat is; er zijn geen problemen.

«