USA-baserede investeringsselskab lancerer den første Bitcoin 401 (k) plan efter investorernes efterspørgsel

Written by on 24. November 2020 in Prämien

Digital Asset Investment Management (DAiM), et førende investeringsselskab i USA, har annonceret lanceringen af en Bitcoin-fokuseret 401 (k) pensionsplan for sine medarbejdere, den første af sin art. Planen tildeler op til 10% af Bitcoin til brugerens pensionskonto.

Det Newport Beach Californien-baserede firma afslørede den ERISA-kompatible plan og afslørede nogle interessante fakta, som alle viser, at der er en efterspørgsel efter Bitcoin fra forskellige demografiske forhold. DAiM afslørede, at de først bemærkede en efterspørgsel efter Bitcoin i 401 (K) planer i 2018 efter deres godkendelse fra Californien. „Fra det øjeblik, vi blev godkendt af staten Californien i juni 2018, har vi set en utrolig indgående efterspørgsel fra enkeltpersoner, der er ivrige efter at investere bitcoin i 401 (k) s,“ sagde Adam Pokornicky, COO for virksomheden, under lanceringen .

Efterspørgslen efter Bitcoin 401 (k) planer overgår almindelig hype
Behovet for ukonventionelle Bitcoin-pensionsplaner fra investorer er ikke kun et behov for at springe på Bitcoin-ejerskabsvognen. Fra hvad COO yderligere afslører, keder investorer sig med regelmæssige 401 (k) planer. En 401 (k) plan er pr. Definition en bidragspensionskonto sponsoreret af arbejdsgivere for at hjælpe deres medarbejdere med at foretage skattefordelte besparelser, navnet er oprettet fra en del af den amerikanske interne indtægtskode. De midler, der er afsat til disse konti, er investeret i aktiver som obligationer, aktier, gensidige fonde og kontanter, men investorer skærer ned på deres potentielle risici og vælger nu blandt andet Bitcoin som en sikring mod inflation.

DAiM bekræfter, at investorer vil drage fordel af en Bitcoin-baseret plan
„Konventionelle 401 (k) planer er restriktive og mangler ofte investeringsmuligheder, hvilket får deltagerne til ikke kun at være frustrerede, men har dårlige risikojusterede afkast, der næppe holder trit med inflationen.“ COO forklarede. Han fortsatte med at forklare de negative virkninger, som konventionelle konti har på investorernes opsparing. Med hans egne ord, “Dette er en dårlig aftale for sparere i betragtning af det nuværende miljø. Vi mener, at Bitcoin Pro har vist, at det har en plads i den moderne portefølje, og enkeltpersoner skal have mulighed for at „komme ud af nul“ og investere direkte gennem deres pensionskonto. “

Planerne har traditionelle aktiver sammen med op til 10% fordeling i bitcoin. ”Bitcoin opbevares sikkert i institutionel køleopbevaringsforhold med Gemini Trust, vores partner for vores primære investeringsrådgivningstjenester.”

DAiM er også villig til at hjælpe andre virksomheder, der er interesserede i at tilbyde 401 (k) planer, der følger med 10% allokering i Bitcoin sammen med andre traditionelle aktiver. Virksomheden siger, at det vil fungere som en 3 (38) rådgiver og tillidsmand for interesserede virksomheder. Bitcoin-investeringerne gemmes hos de primære investeringsrådgivningsservere Gemini Trust. Hvis en medarbejder beslutter at eksistere, tilbyder virksomheden 402 (k) -tjenesten, vil deres Bitcoins ikke blive efterladt.

«