Värdet på Bitcoin – kommer det att fortsätta att stiga?

Written by on 19. August 2018 in flesta

Tidigare i år gick Bitcoin på en tjurkörning som varade månader och gick fortfarande. Män vad är det och så stor spiken jag värderar och vill det vara värt att fortsätta med att stiga?

Efterfrågan från Kina, Japan och Korea, med Kina på toppen.
Med en aktiebaserad och indisk valuta skulle jag återvända till kineserna med en säker hamn och de utländska med Bitcoin. Män det stiger i efterfrågan skapad och bra utbyte, en praktik vinst och bitcoin han fortfarande leverende! Detta har ansträngt ännu fler investerare från Kina och nu köper de Bitcoins och Altcoins. Japan är nu också en stor aktör, Bitcoin är nu laglig.

Men hur länge kommer det att fortsätta?

Ökningen i bitcoin har lett till en viss olycka. De flesta av oss antar bara att Bitcoin fortsätter att växa i obestämd tid. Förutsättningar baserade på vad som hände igår är farligt, så kanske vi alla ska ta ett djupt andetag, gå tillbaka och ta lager.

Det har sagts att den procentuella effekten av Kina / Korea / Japan är upp till 90%. Så vi alla hedging intentions vadslagning på Dessa Lande, och Hæper Det Politiske och Social Klima Vil Vera Stabilt I forehand frémtid.

Vad händer om den kinesiska regeringen spottar ut dummy och gör Bitcoin olagligt att köpa, hålla eller spendera? Sedan han kom gammal över och på Bitcoin vil, men säkert sakta.

Skulle den kinesiska regeringen göra det? Under alla omständigheter lever politikerna från 1984 fortfarande och sparkar. Den kinesiska regeringen har ett problem, de har pålagt en $ 50k USD-gräns på det belopp som varje enskild kan dagar ut ur landset varje år. Män det verkar inte, det gjorde aldrig. HSBC och några andra tvivelaktiga banker kunde smyga sina RMB ut bakdörren och utomlands, och regeringen var inte smartare, men nu är de och den bakdörren kramas ihop.

Lösning? Bitcoin!

Vad en bättre människa om den lokala valuten att exportera! Skicka helt enkelt din son eller dotter med ett studentvisum utomlands, låt dem köpa några fastigheter i en region där stigande fastighetspriser och vips har du en inkomst, och din RMB nu skyddas mot skador. Dine Barn bor i huset, hyra och spara dig den tid du behöver betala för att byta bitcoins.

Byta till Bitcoin och använd medel för att investera i utländska aktiemarknader. Var får du Bitcoin i Kina? Du kan hitta en mäklare en kontant del att göra med din vänliga lokala Bitcoin Miner, eller ställa in en VPN hemma och använda en valuta Bitcoin verkar de två sistnämnda är det mest populära sättet.

Tja, den kinesiska regeringen har nu kommit tillbaka till livet och har genomfört ett antal razzia på Bitcoin-utbyten och förstärker akten. Den kinesiska regeringen handlar om Bitcoin, om du inte har valutaexportproblemet.

Kina har förbjudit Google, Facebook och andra och de har nu sina egna versioner. Hun Store Firewall är hos Stopper Netizens för att hitta den Evilene som du kan hitta och du kan använda VPN och SmartDNS Services. Män, han är ryktad för att ha kunnat ringa förbi VPN, omennenn med få unntak. Om så är fallet kommer det att förlamna den kinesiska bitcoinmarknaden när den stänger dörren för att få tillgång till utländska aktier och krypteringsbörser.

Den stora ökningen av värdet av Bitcoin började i maj i år, det är på en tjurkörning, kommer det att fortsätta? Tänk på att allt detta kan vara en vacker illusion som kan lösa upp när som helst.