Visa kunngjør innsats for å integrere digitale eiendeler i betalingsplattformen

Visa uttalte at digitale valutaer kunne hjelpe med å tilby bedre tjenester og utvidelse av nettverkene som ville støtte moderne former for handel og utveksling.

Visa Inc(NYSE: V) er et kjent teknologisk basert betalingsselskap som er opptatt av å levere de beste verdiene til enkeltpersoner til kunder over hele verden. Tjenestene deres blir ikke hindret av forskjeller i valuta, kanal eller form. Det bidrar enormt til å omforme hvordan penger flyttes over hele verden. Visa kunngjorde nylig forskningssamarbeid som støtter forskjellige teknologiske fremskritt, for eksempel de i digitale eiendeler.

En nylig utgivelse av selskapet uttalte at digitale valutaer hjelper dem med å tilby bedre tjenester når det gjelder utvidelse av nettverk for å støtte moderne former for handel og utveksling.

Stablecoin Interesser Visa

Digitale valutaer styres av private nøkler. Den fremste myntenBitcoinhar eksistert i mer enn 10 år. Bitcoin Future og andre virtuelle valutaer kjent som altcoins er ustabile, så prisene er uforutsigbare. Nylig har fiat-støttede digitale valutaer, ofte kjent som “stablecoins”, fremstått som en betalingsmetode som ikke bare er fordelaktig som digitale valutaer, men også trygge og stabile som myndighetskontrollerte fiat som USD.

Digitale valutaer blir stadig mer adoptert. Det er et konsept som blir stadig mer populært hos enkeltpersoner, bedrifter og selskaper som søker måter å komme inn på markedet. Det nåværende opplaget har oversteget 10 milliarder dollar.

Visa-teamet uttalte at et av partnerskapene det inngikk er med Coinbase, en lisensiert og regulert digital valutaveksling.

Kunngjøringen lyder:

„Vi jobber intenst for å koble vårt nåværende verdensomspennende nettverk av 61 millioner selgere til en verden av digitale valutaer.“

Flere samarbeid innen Crypto Space

Over 25 lommebøker med digital valuta har koblet tjenestene deres til Visa, og gir brukerne en enkel og pålitelig metode for å betale med sin digitale valuta ved å bruke Visa-debet eller forhåndsbetalt legitimasjon hvor som helst Visa godtas.

Dette er et vitnesbyrd om den innovative rollen Visa har spilt i bransjen. Tjenestene inkluderer Visa Direct, en tjeneste som hjelper forbrukere med å endre digitale valutaer og sende gjennom Visa-plattformene sine. Dette gjøres mye enklere med Visa’s Fast Track-program som hjelper fintechs og andre brukere av digitale valutaer å jobbe med selskapets nettverk.

I følge rapporten som er sett på selskapets hjemmeside, har tjenestene gjort Visa til et valgnettverk for digitale valutabevegelser som trenger å tilby bedre tjenester til sine brukere. Slike tjenester inkluderer raskt og enkelt overføringer og betalinger ved bruk av digitale valutaer over hele verden.

Visa investerer i rom for digitale eiendeler

Visa har vært aktivt i investeringer i det digitale valutarommet. I 2019 investerte det i Anchorage, et selskap som gir sikkerhet for det digitale valutarommet. Forskningspersonellet har også vært i stand til å utvikle lovende innovasjoner som Zether og FlyClient som et resultat av flere års dedikert og unreløs arbeid. Nylig jobber de med nye systemer for å forbedre skalerbarheten og sikre at brukere kan få tilgang til nettverket uten internett.

Tilsynsmyndigheters største bekymringer for digitale valutaer er beskyttelsen av forbrukerrettigheter og påliteligheten av betalinger. For å løse disse problemene jobber vi hånd i hånd med ledende selskaper og offentlig sektor. I over seks tiår har Visa investert i å utvikle og opprettholde et pålitelig globalt nettverk som lover og leverer utmerkede tjenester til kunder og brukere. For å beholde denne utrolige arven vil selskapet fortsette å samarbeide med ledende former for forskning.

Visa samarbeidet med World Economic Forum for å gi et sett med politiske anbefalinger for sentralbanker som er villige til å opprette sentralbankens digitale valuta (CBDC).

Den uttalte at pålitelige produkter og forskerteam fortsetter å utvikle bedre tjenester for det digitale valutarommet.